CS Mioveni s-a impus în amicalul cu Unirea Bascov

 
Arhivă

Arhivă

CS Mioveni a disputat miercuri, două amicale pe teren propriu, împotriva celor de la CS Afumați, partidă pe care galben-verzii au pierdut-o cu 3 – 1, urmând ca seara, formația lui Pelici să se impună în amicalul cu Unirea Bascov, scorul fiind același, 3 – 1.

Scorul a fost deschis de Gugu, cu capul după un corner, însă oaspeții au egalat imediat după pauză dintr-un penalti. Ivan a adus pe CS Mioveni în avantaj, cu 15 minute înainte de final, iar Nilă a stabilit scorul partidei, dintr-un penalti.

Pentru CS Mioveni au jucat: Sima – Bogdan Stancu, Gugu, Şchiopu, Edi Stoica – Lazăr, Traşcu – Alin Popa, Iancu, Florescu – Nilă, pe parcurs mai intrând Preda, Mazilu, Tirică.

Sâmbătă, Mioveniul va disputa ultimul meci amical, tot pe teren propriu, împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Partida se joacă, începând cu ora 11.00.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor