CS Mioveni începe returul, acasă cu Gaz Metan Mediaș

 

Liga 1 revine în acest week-end după vacanța datorată calificărilor pentru Campionatul Mondial. CS Mioveni va începe returul primului eșalon cu partida de pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, partidă ce se va disputa luni, 22 noiembrie, începând cu ora 17:30. Partida va fi transmisă pe DigiSport 1.

Înainte de meciul de luni, Alexandru Pelici, tehnicianul galben-verzilor a atras atenția asupra importanței partidei: „Mai avem șase jocuri până la intrarea în vacanță, șase jocuri în care încercăm să facem cât mai multe puncte, minim șase – șapte puncte care să ne dea o oarecare liniște în vacanța de iarnă. Jocul are o importanță aparte pentru că întâlnim chiar o contracandidată pentru evitarea retrogradării, așa că importanța punctelor este foarte mare. Sperăm să câștigăm acest joc, iar dacă o vom face, vom fi în grafic”.

Gaz Metan Mediaș vine după o victorie cu 1 – 0, în fața celor de la Chindia Târgoviște, meci în care medieșenii au jucat 30 de minute cu un om în minus. De cealaltă parte, CS Mioveni nu a reușit să obțină decât un punct din remiza albă cu UTA Arad.

Gaz Metan Mediaș este pe locul 11 în clasament, cu 15 puncte adunate pe parcursul celor 15 meciuri din tur, în timp ce CS Mioveni este pe locul 14, cu doar 13 puncte, fiind și singura echipă care nu reușește să atingă pragul de 10 goluri marcate. Jucătorii lui Alexandru Pelici au doar 9 goluri marcate și 22 de goluri primite.

Partida de la Mioveni se va desfășura fără spectatori, din cauza măsurilor de siguranță împotriva Covid-19.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor