Victorie pentru CS Mioveni, cu ultima clasată, Metalul Reșița

 

cs-mioveni-metalul-resita-29.04.2017 (8)În jocul disputat sâmbătă, 29 aprilie, pe teren propriu, CS Mioveni a obținut o victorie la scor, cu ultima clasată, Metalul Reșița, scor 5 – 1, după ce la pauză, scorul a fost 2 – 0.

Acesta este primul meci după plecarea lui Alexandru Pelici, de pe banca tehnică a Mioveniului, în locul acestuia, fiind numit ca principal, Iordan Eftimie, ce care ocupa înainte poziția de secund.

Galben-verzii au marcat repede în meci, în minutul 4, Roberto Ayza a executat rapid o lovitură liberă de la marginea careului, iar Eduard Stoica a centrat în fața porții, de unde Alin Popa a reluat în poartă. Mioveniul a mai marcat, în minutul 37, prin Eduard Florescu, cel care a șutat puternic de la marginea careului, în poarta apărat de Botaș, majorând scorul la 2 – 0.

În minutul 64, Cosmin Năstăsie a profitat de o eroare gravă a portarului reșițean și a marcat pentru 3 – 0, iar Roberto Ayza a executat perfect o lovitură de la 11 metri, în minutul 69.

Oaspeții au marcat singurul gol, în minutul 75, prin Alin Pătrașcu, iar scorul a fost stabilit la 5 – 1, de către Andrei Nilă, în minutul 90.

După această victorie, CS Mioveni urcă pe poziția a patra, la două puncte diferență de ocupanta locului care duce la barajul de promovare, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor