CS Mioveni joacă meciul din deplasare … acasă

 

CS Mioveni va înfrunta, în cadrul etapei a XVII-a, partida împotriva celor de la Rapid București, formație ce se menține în partea superioară a clasamentului. Deși galben-verzii au, conform calendarului competițional, partidă în deplasare, meciul cu formația lui Mihai Iosif se va juca … acasă, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

În dosarul de licențiere, Rapid București a specificat că prima opțiune pentru meciurile de acasă este Stadionul Orășenesc din Mioveni, însă aceștia pot alege și altă arenă, numai cu acordul formației cu care se confruntă. Alb-vișinii au dorit să dispute partida din etapa a XVII-a la Giurgiu, însă conducerea CS Mioveni a refuzat, tocmai pentru a putea juca în localitate și a evita costurile deplasării.

CS Mioveni vine după o victorie extrem de importantă, 1 – 0 cu Gaz Metan Mediaș, trei puncte care le oferă elevilor lui Alexandru Pelici o adevărată gură de oxigen. Mioveniul este pe locul 12, cu 16 puncte, fiind echipa cu cel mai slab atac din primul eșalon fotbalistic (10 goluri marcate, în 16 partide).

De cealaltă parte, Rapid București a avut parte, în precedenta etapă, de un duel nu tocmai plăcut. Trupa din Giulești a remizat cu Chindia Târgoviște, după ce dâmbovițenii au jucat o întreagă repriză în doar opt oameni de câmp.

Partida dintre Rapid București și CS Mioveni se va juca sâmbătă, 27 noiembrie, începând cu ora 20:30.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor