Miercuri, CS Mioveni va disputa două partide amicale, pe teren propriu

 
amical-cs-mioveni-cs-stefanesti-20-07-2016 (10)

Arhivă

CS Mioveni continuă seria meciurilor amicale, astfel că, miercuri, galben-verzii vor disputa două partide pe teren propriu. Începând cu ora 11.00, elevii lui Alexandru Pelici vor juca cu CS Afumați, echipă proaspăt promovată în Liga a II-a, iar de la ora 18.00, Mioveniul va înfrunta formația Unirea Bascov.

Partida cu CS Afumați s-a disputat sâmbătă, 23 iulie, pe terenul ilfovenilor, însă meciul a fost oprit în minutul 40, după ce Vișa a suferit o accidentare dură la cap și a fost transportat la spital cu ambulanța. Arbitrul partidei a decis că meciul nu se poate disputa fără prezența la stadion, a unui echipaj de la ambulanță, astfel că meciul se va rejuca miercuri.

Ultima partidă de verificare, înainte de începerea sezonului Ligii a II-a va avea loc sâmbătă, 30 iulie, tot pe teren propriu, unde, Mioveniul va disputa, de la ora 11.00, meciul împotriva celor de la Chindia Târgoviște, echipă aflată în Liga a II-a.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor