Mioveniul, înfrângere în amicalul cu nou-promovata CS Afumați

 

cs-mioveni-cs-afumati-27-iulie-2016 (9)Pentru ziua de miercuri, CS Mioveni a avut programate două meciuri amicale, unul cu nou-promovata CS Afumați și unul cu Unirea Bascov, echipă de divizia a IV-a.

În partida cu CS Afumați, galben-verzii nu au reușit să se impună, scorul la finalul meciului fiind favorabil ilfovenilor, 3 – 1. Scorul partidei a fost deschis, încă din minutul 12, când Năstăsie a șutat, din lovitură liberă, direct sub vinclul porții oaspeților.

Golul egalizator a fost marcat în minutul 25, urmând ca în minutul 30, CS Afumați să treacă în avantaj pe tabelă. Scorul la pauză a fost 2 – 1 pentru oaspeți.

În cea de-a doua repriză, Alexandru Pelici a rulat întreaga echipă, însă galben-verzii nu au reușit să se mobilizeze. Noua promovată, CS Afumați a stabilit scorul final la 3 – 1, în minutul 90.

CS Mioveni va disputa cel de-al doilea amical al zilei, începând cu ora 18.00, tot pe Stadionul Orășenesc, împotriva celor de la Unirea Bascov.

Sâmbătă, Mioveniul va disputa ultimul meci amical, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, pe teren propriu, începând cu ora 11.00.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor