Au sosit primele doze de vaccin anti-Covid în Argeș

 

Miercuri seară, la sediul Direcției de Sănătate Publică Argeș au sosit primele 100 de doze de vaccin anti-Covid-19 ce urmează să fie administrate, începând de joi dimineață cadrelor medicale, ce se află în prima linie în lupta anti-coronavirus.

Transportul a fost recepționat în prezența prefectului Emanuel Soare și a directoarei DSP Argeș, Sorina Honțaru.

Instituția Prefectului Argeș a anunțat că, începând cu ziua de joi va începe procesul de vaccinare la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și la Spitalul Municipal Câmpulung.

De asemenea, prefectul Emanuel Soare anunță că, în primele zile ale anului 2021, va mai sosi un alt transport de vaccinuri.

Instituția Prefectului Argeș a declarat că, în județul Argeș au fost stabilite patru centre de vaccinare, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, Spitalele din Curtea de Argeș și Câmpulung, precum și Spitalul din Costești.

Sursa Foto: Facebook Institutia Prefectului – Judetul Arges

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor