Mioveni: Se primesc cererile pentru subvenții la încălzire

 

Primăria orașului Mioveni anunță că, începând cu data de 1 noiembrie, Serviciul de Asistență Socială va primi cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzire a locuințelor pentru sezonul rece. Administrația orașului informează locuitorii că cererile pot fi depuse până la data de 20 noiembrie, la fostul sediul al Centrului Cultural Mioveni, Bl. V2B (lângă Poliția Locală).

Pentru a primi ajutorul de încălzire solicitanții trebuie să completeze un formular tip, cu precizarea că de acest ajutor de încălzire pot beneficia persoanele cu venituri mici care au nevoie să își acopere integral sau parțial costurile cu încălzirea în timpul sezonului rece. Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea locuinței, categoriile de ajutoare fiind: ajutor pentru energie termică, ajutor pentru gaze naturale, ajutor pentru energie electrică, ajutor pentru combustibili solizi și/sau petrolieri. Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până la data de 20 a lunii respective, începând cu luna următoare pentru cei ce au depus documentele după data de 20 a lunii, începând cu luna depunerii cererii pentru beneficiarii de ajutor social al căror drept este stabilit începând cu acea lună, indiferent de data depunerii cererii.

Cei care doresc să depună aceste formulare au la dispoziție informații suplimentare pe site-ul emioveni.ro.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor