CS Mioveni – revenire spectaculoasă în prelungiri cu Dinamo

 
Moussa Sanoh execută lovitura de la 11 metri, în minutul 90 + 2. Sursa foto: Digisport

CS Mioveni s-a impus miercuri seară în fața codașei Dinamo București, pe teren propriu, după ce a reușit să câștige cu 2 – 1. Galben-verzii au fost conduși încă din minutul 62, după ce Deian Sorescu a transformat o lovitură de la 11 metri, însă CS Mioveni a întors scorul în prelungirile partidei. Moussa Sanoh, liberianul de la Mioveni, care a și fost ținta unor atacuri rasiste din partea galeriei echipei oaspete, a egalat în minutul 90 + 2, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 90 + 5, Bogdan Rusu a dat lovitura de grație și a marcat golul victoriei.

Cu această victorie, CS Mioveni face un pas imens până pe locul 11, reușind să obțină 20 de puncte. Cu cele două goluri marcate, Mioveniul nu mai este echipa cu cel mai slab atac, având 13 goluri marcate, cu unul mai mult decât Chindia Târgoviște, care nu are decât 12 goluri marcate în 20 de partide.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor