CS Mioveni a învins fără emoţii la Clinceni şi trece pe locul 3 în clasament

 

cs-mioveni-cs-dacia-unirea-braila-15-oct-2016-2CS Mioveni a obținut victoria în meciul de la Academica Clinceni, meci care a pus punct seriei de partide pe teren advers. Galben-verzii au învins, fără emoții, cu 4 – 1 și și-au asigurat poziția a treia în clasament. Mioveniul se afla pe trei și grație înfrângerii suferite de Chindia Târgoviște, în fața celor de la Sepsi OSK SF Gheorghe, scor 2 – 1 pentru gheorgheni.

Scorul din partida de la Clinceni a fost deschis în minutul 33, de către Costinel Gugu, pentru ca mai apoi, în minutul 38, Ionuț Rădescu să mărească avantajul. În minutul 61, Cosmin Năstăsie a ridicat scorul la 3 – 0, însă cei de la Academica au marcat după 6 minute, prin Marian Marin.

În minutul 90 + 3, când meciul era deja câștigat de galben-verzi, Andrei Nilă a marcat ultimul gol al meciului și a închis tabela la scorul de 4 – 1.

Cu 28 de puncte, Mioveniul este pe locul trei, la doar trei puncte de locul secund ocupat de FC Brașov, următorul adversar al galben-verzilor. CS Mioveni va juca împotriva brașovenilor, sâmbătă, 5 noiembrie, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor