De sâmbătă, CS Mioveni își reia activitatea fotbalistică. Galben-verzii au ca obiectiv intrarea în play-off

 

cs-mioveni-universitatea-cluj-3.10.2015 (3)Elevii lui Marius Stoica vor începe de sâmbătă, 27 februarie, meciurile din programul competițional al Ligii a II-a. Aceștia vor întâlni, pe teren advers, formația Universitatea Cluj, partidă cu miză importantă, așa cum consideră și conducerea, dar și banca tehnică a clubului din Mioveni.

În timp ce CS Mioveni se clasează pe poziția a șasea, cu 31 de puncte, formația clujeană ocupă locul al optulea, acumulând 26 de puncte. În partida din tur, CS Mioveni a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1 – 0, împotriva Clujului.

Galben-verzii mai au de disputat încă opt meciuri, înainte de începerea play-off-ului și play-out-ului, partidele fiind tratate cu maximă seriozitate, iar obiectivul principal este accederea în play-off-ul competiției.

Ne așteaptă opt meciuri dificile. Avem ca obiectiv clasarea în primele 6 și intrarea în play-off. Toate echipele s-au întărit, iar bătălia pentru primele locuri va fi acerbă. Între locul 7 și primul loc, nu sunt decât 4 puncte diferență” precizează Dumitru Olteanu, președintele CS Mioveni.

Pentru partida de sâmbătă, antrenorul principal al CS Mioveni, Marius Stoica încearcă să își motiveze elevii, sperând la o întoarcere cu maxim de puncte de la Cluj.

Universitatea Cluj este o echipă de tradiție, cu jucători foarte buni și un antrenor foarte bun. Formația a făcut și transferuri, au adus jucători de valoare, astfel că va fi un meci foarte greu. Eu sunt mulțumit de randamentul jucătorilor mei. Avem toate posturile dublate, acum că i-am adus și pe Octavian Gugu și Bogdan Vișa, fundași centrali, acolo unde am avut probleme. Eu am încercat să mă descurc cu ce am avut, înaintea aducerii celor doi” a precizat Marius Stoica, tehnician principal al CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor