SUNTEM ÎN SFERTURI!!! CS Mioveni a învins Steaua la penalty-uri

 

cs-mioveni-steaua-optimi-cupa-romaniei-14-dec-2016-16Deși partida dintre CS Mioveni și Steaua, din optimile Cupei României avea o câștigătoare sigură înainte de fluierul de start, lucrurile nu au stat chiar așa, galben-verzii dovedindu-și încă o dată, puterea și ambiția. Elevii lui Alexandru Pelici au reușit să învingă Steaua la loviturile de departajare, după ce, scorul după 90 de minute a fost 0 – 0, iar după cele două reprize de prelungiri a fost 1 – 1. Mioveniul a înregistrat scorul de 5 – 4.

Prima reușită a partidei i-a aparținut lui Andrei Nilă, în minutul 95, care a trecut de Toșca și, singur cu portarul a șutat direct în poarta lui Niță. Egalarea a venit în minutul 114, după ce Achim a înscris de la marginea careului de 6 metri. Scorul a rămas echilibrat până la finele celei de-a doua reprize a prelungirilor, astfel că, meciul a fost decis la loviturile de la 11 metri.

CS Mioveni învinge la penalty cu 5 – 4 și merge în sferturile de finală ale Cupei României. În urmă cu doi ani, Mioveniul, sub comanda lui Claudiu Niculescu a reușit să impresioneze în această competiție, eliminând Astra și Dinamo, fiind înfrânți de CFR Cluj.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor