Liberianul Moussa Sanoh – ținta atacurilor rasiste ale galeriei lui Dinamo

 

CS Mioveni s-a impus în partida de pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo București, cu 2 – 1, după ce galben verzii au egalat în minutul 90 + 2, prin Moussa Sanoh, iar mai apoi au marcat golul victoriei în minutul 90 + 5, prin Bogdan Rusu. Partida a avut parte însă, și de un moment scârbos. Membrii galeriei lui Dinamo București l-au luat în vizor pe liberianul Moussa Sanoh, împotriva căruia au scandat injurii rasiste. Meciul a fost întrerupt pentru câteva minute de către centralul Sorin Costreie, dar s-a reluat fără nicio măsură.

Moussa Sanoh s-a răzbunat și a marcat golul egalizator în minutul 90 + 2 din lovitură de la 11 metri, după ce portarul lui Dinamo, bulgarul Plamen Iliev a sărit după minge, dar l-a lovit în față pe Bogdan Rusu.

Moussa Sanoh, în vârstă de 26 de ani, face parte din naționala de fotbal a Liberiei și este în lotul lui CS Mioveni din această vară. În partida cu Dinamo București, Sanoh a înscris primul său gol la CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor