Succes pentru CS Mioveni, în ultimul amical, cu Chindia Târgoviște

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-30-iulie-2016 (21)Elevii lui Alexandru Pelici au susținut sâmbătă, ultimul amical înaintea începutului de campionat, meciul desfășurându-se pe teren propriu, în compania celor de la Chindia Târgoviște, echipă ce a terminat sezonul precedent pe poziția a treia.

Sâmbătă, galben-verzii au reușit să se impună cu scorul de 3 – 1, golurile fiind marcate de Mihai Vintilă (min 4), Ionuț Stoica (min 36) și Cosmin Năstăsie (penalty – min 47). De cealaltă parte, Chindia a marcat prin Honciu (min 44), dar au ratat și o lovitură de la 11 metri, executată de Pătru, în minutul 56.

Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă:

Croitoru – Tirică, Gugu, Ionuț Stoica, Edi Stoica – Ionuț Rădescu, Boboc, Biceanu, Ayza – Năstăsie, Vintilă

Au mai intrat: Sima, Staicu, Gălan, Florescu, Stancu, Vișa, Tomozei, Alin Popa

De cealaltă parte, la Chindia Târgoviște, Nicu Croitoru a folosit următoarea echipă:

Aioanei – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac, Honciu, Mihai, Parghel, Neagoe, Cherchez, Neguț.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal va stabili luni, 1 august, componența Ligii a II-a, urmând să se stabilească și calendarul competițional ce va începe pe 6 august.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor