Deși a pierdut meciul cu UTA Arad, CS Mioveni se califică în sferturile Cupei României. Adversarul a fost stabilit

 
Sursa foto: Digisport.ro

CS Mioveni a pierdut cu 0 – 3 partida de pe teren propriu împotriva celor de la UTA Arad, din cadrul grupei B a Cupei României. Gruparea galben-verde era deja calificată dinaintea acestei partide, grație victoriilor obținute cu Oțelul Galați și FC Botoșani. Elevii lui Marius Stoica au ratat însă, șansa de a se califica de pe prima poziție în sferturile Cupei României, astfel că, Mioveniul va juca partida din această manșă în deplasare.

În partida disputată joi, 8 decembrie, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni au marcat, Anton, în minutul 12, Hoxhallari, în minutul 52 și, respectiv, Keșeru, în minutul 64.

Ca urmare a noului format adoptat de Federația Română de Fotbal, CS Mioveni a disputat doar trei partide în cadrul grupei B, din care au mai făcut parte UTA Arad, FC Botoșani, FCSB, Oțelul Galați și Gloria Buzău. Galben-verzii au învins, în prima partidă, pe Oțelul Galați cu scorul de 1 – 0, urmând să treacă și de FC Botoșani, cu același scor, în cea de-a doua partidă.

Clasamentul final al grupei B:

1. UTA Arad – 7p

2. CS Mioveni – 6p

3. FCSB – 5p

4. Gloria Buzău – 3p

5. FC Botoșani – 3p

6. Oțelul Galați – 1p

În urma încheierii fazei grupelor au fost stabilite și meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. În această manșă se va juca un singur meci, gazdă urmând a fi echipa care a terminat faza grupelor pe prima poziție. CS Mioveni va juca astfel în deplasare, urmând să întâlnească formația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Partidele din această faza a competiției se vor desfășura pe 5 aprilie 2023, semifinalele pe 26 aprilie 2023, urmând ca finala să se joace pe 24 mai 2023.

Sferturile de finală:

CFR Cluj – FC Argeș

FC Hermannstadt – U Cluj

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni

UTA Arad – U Craiova 1948

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor