Poliția Locală Mioveni nu iartă! Amenzi de 15.000 de lei în ultima săptămână

 

În ultima săptămână a lunii octombrie, Poliția Locală Mioveni a anunțat că a desfășurat mai multe controale pe raza orașului, în urma cărora au fost aplicate 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.765 de lei. În perioada 24 octombrie – 1 noiembrie, 88 dintre aceste sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a infectării cu coronavirus, anume pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile închise și nerespectarea măsurilor de izolare și carantinare la domiciliu.

De asemenea, Poliția Locală Mioveni anunță că au mai fost aplicate 25 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor privind oprirea și staționarea neregulamentară a vehiculelor, dar și 22 de sancțiuni pentru acte de tulburarea liniștii publice și consum de alcool în spații publice.

Dacă în urmă cu ceva timp, conducerea administrației Mioveni anunța că cei care depozitează deșeuri menajere în spații interzise vor fi aspru sancționați, Poliția Locală Mioveni anunță că, în săptămâna precedentă, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor