Trei cazuri de coronavirus la CS Mioveni. Galben-verzii au fost întorși din drumul către Timișoara

 

CS Mioveni urma să joace miercuri, 2 decembrie, de la ora 14:00 partida restantă din etapa a 12-a cu Ripensia Timișoara, însă galben-verzii au fost întorși din drum de către DSP Argeș din cauza faptului că au fost confirmate trei cazuri de COVID-19 în lot. Conducerea CS Mioveni nu a anunțat numele celor trei jucători însă, în următoarele zile, urmează ca întreg lotul să fie retestat.

Partida din etapa a 12-a dintre Ripensia Timișoara și CS Mioveni ar fi trebuit să se joace pe data de 14 noiembrie, însă a fost amânată din cauza cazurilor de COVID-19 confirmate la echipa bănățeană.

Regulamentul FRF prevede că, o partidă poate fi amânată o singură dată, pe motiv de COVID-19, iar dacă nici a doua oară nu se va putea juca, echipa din cauza căreia s-a amânat inițial va pierde la „masa verde”, scor 3 – 0.

Așadar, CS Mioveni nu se va putea prezenta la meciul de miercuri, însă va câștiga cu 3 – 0, fapt care a nemulțumit conducerea echipei bănățene.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor