Pelici, despre meciul cu Rapid: „Suntem două echipe care ne cunoaștem”

 

CS Mioveni va disputa sâmbătă, începând cu ora 20:30, partida contra celor de la Rapid București, meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I. Deși, conform calendarului competițional, CS Mioveni va fi echipa din deplasare, elevii lui Alexandru Pelici vor juca totuși pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, din cauza faptului că Rapid București și-a exprimat opțiunea, la începutul sezonului, de a juca meciurile de acasă în localitatea argeșeană. Alb-vișinii au dorit însă, să dispute acest meci la Giurgiu, dar regulamentul spune că adversarii trebuie să își dea acordul pentru a disputa pe altă arenă. Conducerea CS Mioveni a anunțat că dorește să joace meciul din deplasare pe propriul stadion, astfel încât să scutească costurile unei deplasări.

Alexandru Pelici, tehnicianul galben-verzilor a vorbit despre partida cu Rapid, precizând că îi cunoaște pe elevii lui Mihai Iosif, având în vedere că trupa din Mioveni a disputat mai multe partide cu alb-vișiniii. „Rapidul este echipa cu care am jucat cele mai multe meciuri, de când am venit la echipă. Putem spune că suntem două echipe care ne cunoaștem. E important să nu facem greșeli. Așa cum noi îi cunoaștem pe ei, așa și ei ne cunosc pe noi. Ne dorim să acumulăm punctele de care avem nevoie” a declarat Pelici.

Din lotul format de Pelici pentru partida cu Rapid București nu va lipsi decât polonezul Adrian Cierpka, cel care a suferit o accidentare în partida precedentă, cu Gaz Metan Mediaș.

CS Mioveni vine după o victorie extrem de importantă, 1 – 0 cu Gaz Metan Mediaș, trei puncte care le oferă elevilor lui Alexandru Pelici o adevărată gură de oxigen. Mioveniul este pe locul 12, cu 16 puncte, fiind echipa cu cel mai slab atac din primul eșalon fotbalistic (10 goluri marcate, în 16 partide).

„E clar că starea este una bună, este un moral bun. Tocmai de aceea ne dorim ca ea să rămână la fel și pentru asta avem nevoie în continuare de jocuri bune și în urma jocurilor să vină și rezultate care să ne aducă puncte” a declarat Pelici.

De cealaltă parte, Rapid București a avut parte, în precedenta etapă, de un duel nu tocmai plăcut. Trupa din Giulești a remizat cu Chindia Târgoviște, după ce dâmbovițenii au jucat o întreagă repriză în doar opt oameni de câmp.

E clar că vor veni să recupereze, vor să se revanșeze și față de fanii lor și, nu în ultimul rând, ei sunt în momentul acesta în playoff și își doresc să rămână acolo. Deci, cu siguranță vor să câștige la Mioveni” a mai precizat Pelici.

Partida dintre Rapid București și CS Mioveni se va juca sâmbătă, 27 noiembrie, începând cu ora 20:30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor