CS Mioveni, victorie în faţa celor de la Râmnicu Vâlcea, în ultimele minute de joc

 
cs-mioveni-csm-ramnicu-valcea-17.10.2015 (4)

Arhivă

Elevii lui Marius Stoica s-au impus în deplasare, în faţa celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, însă, exact ca în meciul cu Satu Mare, galben-verzii au câştigat în finalul partidei. Scorul a fost 2 – 0 pentru Mioveni, iar golurile au fost înscrise de noul venit, Octavian Gugu, în minutul 86 şi de Cosmin Năstăsie, în minutul 90, acesta marcând superb, printr-un şut de la 40 de metri.

Gazdele au rămas în 10 oameni, încă din minutul 32, după ce Artean a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. În prima repriză, CS Mioveni a bifat ocazii de gol prin Vişa, în minutul 13 şi Nilă, în minutul 23.

Victoria în faţa formaţiei vâlcene i-a propulsat pe elevii lui Marius Stoica pe poziţia a patra, cu un cumul de 39 de puncte. Poziţia nu este, însă una comfortabilă, dat fiind faptul că, locurile 5 şi 6 sunt ocupate de Râmnicu Vâlcea şi Baia Mare, acestea fiind la egalitate de puncte, 39.

Iată formaţiile folosite de cei doi antrenori:

CSM Râmnicu Vâlcea: Fildan – Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica (cpt.), Dumitraşcu – Dâlbea, Artean – I. Marian, A. Neagoe, Georgescu – C. Stoica
Rezerve: Tufişi – Firţulescu, L. Iordache, Luduşan, Piscanu, Bratu, Cl. Ştefan
Antrenor: Alexandru Pelici.

CS Mioveni: Oct. Popescu – Torişte, Gugu, Vişa, Ct. Stan – M. Galan, Mârzeanu, Biceanu, Florescu – Ayza (cpt.), Nilă
Rezerve: F. Croitoru – Tirică, Bg. Stoica, Ed. Neacşu, V. Mazilu, Năstăsie, M. Vintilă
Antrenor: Marius Stoica.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor