CS Mioveni a trecut pe 4, după ce a învins Brașovul cu 4 – 2

 

cs-mioveni-fc-brasov-30-aprilie-2016 (1)Un adevărat spectacol fotbalistic a avut loc sâmbătă, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, acolo unde CS Mioveni s-a impus cu scorul de 4 – 2, în fața celor de la FC Brașov. În urma acestui rezultat, galben-verzii trec pe poziția a patra în clasamentul play-off-ului Ligii a II-a.

Prima repriză a fost dominată, în totalitate de elevii lui Iordan Eftimie, care au avut 7 ocazii importante de gol prin Alin Popa, Năstăsie, Nilă și Florescu (4 astfel de ocazii). Scorul a fost deschis abia în minutul 44, când Năstăsie a înscris din lovitură de la 11 metri, obținută de Biceanu.

Dacă scorul la pauză a fost 1 – 0, cea de-a doua repriză a adus nu mai puțin de cinci goluri. Imediat după fluierul de începere a celei de-a doua părți a meciului, în minutele 48 și 50, scorul a fost majorat la 3 – 0, pentru gazde, prin golurile lui Nilă și Năstăsie (lovitură de penalty).

Oaspeții au sperat la un egal, după ce, dezavantajul pe tabelă a fost redus la doar un gol. În minutul 52, Matei a marcat primul gol al brașovenilor, pentru ca mai apoi, în minutul 71, Popa să reducă diferența la un singur gol, tabela arătând 3 – 2.

La doar trei minute distanță, în minutul 74, Eduard Florescu, tânărul care face deja furori în echipa galben-verde a reușit o execuție superbă, șutând de la 20 de metri, direct în poarta apărată de Mutu, stabilind scorul final de 4 – 2.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

CS MIOVENI FC BRAȘOV
Antrenor: Iordan Eftimie Antrenor: Adrian Szabo
Popescu Mutu
Toriște Moraru
Calvin Puțanu
Bogdan Stoica -cpt- Istrofor
Edi Stoica Negoței
Alin Popa (’64 Iancu) Pană (’46 Avram)
Biceanu Andor
Năstăsie Coman
Ayza (’52 Gălan) Buga -cpt
Florescu Manole (’46 Livan)
Nilă (’72 Vintilă) Matei (’69 Popa)
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor