Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni: „Capăt de drum! Mulțumesc…!”

 
Sursa foto: csmioveni.ro

După șase etape scurse din actuala ediție a Superligii, CS Mioveni rămâne fără antrenor, după ce Alexandru Pelici a părăsit formația galben-verde. Conducerea clubului anunță că a ajuns la o despărțire amicală cu antrenorul bănățean, printre numele vehiculate a prelua locul de pe banca tehnică aflându-se Florin Bratu, fostul selecționer al naționalei de tineret a României, dar și Flavius Stoican.

„Capăt de drum!

După doi ani în care am trecut prin bucurii sau necazuri, am râs sau am fost triști, am câștigat sau pierdut, drumul meu se desparte de cel al Mioveniului. Vreau să multumesc tuturor celor cu care am colaborat în acești doi ani. Mă refer la jucători, staff tehnic, oameni de la stadion, conducere administrativă. Împreuna cu ei am reusit să scriem o pagină frumoasă în istoria fotbalului din Mioveni. Multumiri tuturor celor care au crezut în noi si ne-au fost alături mereu. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc publicului care ne-a susținut în multe momente grele peste care am trecut impreuna.

Vă mulțumesc pentru tot, Respect!”

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor