Încă un pas greșit pentru CS Mioveni, în lupta pentru promovare

 

cs-mioveni-cs-dacia-unirea-braila-15-oct-2016-5Promovarea în primul eșalon fotbalistic a celor de la CS Mioveni pare acum din ce în ce mai departe. Galben-verzii au pierdut miercuri, 26 aprilie pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, scor 1 – 0 (0 – 0 la pauză), după ce, timp de aproape o jumătate de oră, brăilenii au jucat cu un om în minus. Singurul gol al partidei a fost marcat din lovitură liberă, în minutul 55, de către Cosmin Neagu.

În minutul 65, brăilenii au rămas în 10 oameni, după ce Costin Ghiocel a fost eliminat pentru o preluare cu mâna a balonului. Chiar și așa, galben-verzii nu au putut restabili egalitatea, în tot timpul rămas, neavând vreo ocazie notabilă.

Elevii lui Alexandru Pelici rămân pe poziția a cincea în clasamentul Ligii a II-a, cu 51 de puncte acumulate, diferența față de locul patru, ocupat de FC Brașov, fiind de doar 2 puncte. Imediat sub CS Mioveni, se situează Chindia Târgoviște cu 50 de puncte.

Sâmbătă, 29 aprilie, Mioveniul va juca acasă cu Metalul Reșița, de la ora 11.00, formație aflată pe locul 16, ultimul loc, date fiind retragerile din campionat a patru echipe.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor