CS Mioveni, înfrângere la Foresta Suceava

 

cs-mioveni-unirea-tarlungeni-27-august-2016 (7)Seria de nouă meciuri fără înfrângere a celor de la CS Mioveni a luat final după ce galben-verzii au fost învinși pe terenul Forestei Suceava, cu scorul de 2 – 1. Mioveniul pierde, astfel, poziția fruntașă, coborând până pe poziția a șasea. De cealaltă parte, Foresta urcă pe cea de-a treia poziție.

Golurile partidei au fost marcate în minutele 31 și 34 de Bogdan Rusu, în timp ce, Mioveniul a redus din diferență în minutul 71, prin Mihai Vintilă, însă galben-verzii nu au reușit să marcheze și golul care ar fi adus un punct din deplasarea de la Suceava.

În actualul sezon, CS Mioveni a pierdut doar două partide, cea din debutul calendarului competițional, cu Juventus București (4 – 1) și cu Foresta Suceava (2 – 1).

După acest meci, urmează duelul cu Dacia Unirea Brăila, de pe teren propriu, ce se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 12.00.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor