CS Mioveni s-a impus în meciul de acasă, cu Dacia Unirea Brăila

 

cs-mioveni-cs-dacia-unirea-braila-15-oct-2016-4CS Mioveni a învins în meciul de acasă de sâmbătă, pe cei de la Dacia Unirea Brăila, cu scorul de 2 – 0 și a urcat până pe locul 5 în clasament. Galben-verzii păstrează astfel, seria rezultatelor bune pe teren propriu, formația lui Pelici obținând șase victorii din șase meciuri disputate pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. De asemenea, galben-verzii nu au primit decât un singur gol la Mioveni, în partida cu ACS Berceni.

Mioveniul acumulează acum 24 de puncte și urcă până pe poziția a cincea în clasament.

Prima reușită a meciului îi aparține fundașului Tirică, cel care, în minutul 39 a inițiat o acțiune personală și, ajuns la marginea careului acesta a șutat la colțul lung, mingea intrând în plasa porții brăilene. Deși ocaziile de gol au fost reduse atât în tabăra galben-verde, cât și în tabăra Brăilei, în minutul 77, Galan șutează de la 20 de metri, mingea îl lovește pe Cosmin Năstăsie care înscrie din 7 metri, deși era în poziție neregulamentară de offside. Cu toate acestea, centralul Florin Mazilu validează golul, iar avantajul de două goluri pentru Mioveni rămâne neschimbat până la finalul partidei.

Pentru CS Mioveni urmează o perioadă dificilă. Galben-verzii vor disputa următoarea partidă pe teren advers, pe 22 octombrie, împotriva celor de la Metalul Reșița, urmând ca, miercuri,  26 octombrie, Mioveniul să plece la Satu Mare pentru a disputa meciul din cadrul Cupei României, împotriva Olimpiei. Pe 29 octombrie, Mioveniul are programat meciul din deplasare de la FC Academica Clinceni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor