Mioveniul primește sâmbătă, vizita celor de la Dacia Unirea Brăila

 

cs-mioveni-csm-ramnicu-valcea-3-10-2016-6CS Mioveni va disputa sâmbătă, 15 octombrie meciul din etapa a douăsprezecea, pe teren propriu, în compania celor de la Dacia Unirea Brăila. Galben-verzii vin după cel de-al doilea eșec al acestei ediții de campionat, după ce au pierdut cu 2 – 1, în deplasarea de la Foresta Suceava.

Partida va începe la ora 12:00.

Dacia Unirea Brăila a obținut o victorie în ultima partidă, pe teren propriu cu Metalul Reșița (2 – 1), însă până atunci, au avut o serie de patru înfrângeri. Brăila a acumulat 16 puncte, fiind pe poziția a zecea, în timp ce Mioveniul ocupă locul 6, cu 21 de puncte.

Deși pare un meci facil pentru CS Mioveni, antrenorul Alexandru Pelici atrage atenția că nu va fi ușor, iar obiectivul nu trebuie să fie altul decât obținerea celor 3 puncte. De asemenea, Mioveniul se confruntă și cu unele probleme de lot, astfel că, ar putea lipsi, Eduard Stoica, Năstăsie sau Ayza.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor