CS Mioveni, deplasare dificilă la Clinceni

 

cs-mioveni-alexandru-peliciDupă victoria din șaisprezecimile Cupei României, 3 – 1 împotriva Olimpiei Satu Mare, galben-verzii nu au mult timp la dispoziție pentru odihnă. Elevii lui Alexandru Pelici vor juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Academica Clinceni, echipă clasată pe locul 14. Cu toate acestea, poziția în clasamentul Ligii a II-a nu relevă adevărata valoare a celor de la Clinceni, iar Alexandru Pelici ține să avertizeze că meciul nu va fi unul ușor.

În partida din șaisprezecimile Cupei României, Academica Clinceni a suferit o înfrângere la scor, împotriva celor de la FC Voluntari. Clinceniul a pierdut pe teren propriu cu 5 – 1, iar în ultima etapă din Liga a II-a, a pierdut în fața Reșiței cu 3 – 2.

În fața echipei reșițene, Mioveniul nu a obținut decât o remiză, scor 0 – 0, pe Stadionul din Snagov și are nevoie de puncte prețioase pentru a rămâne în obiectiv. Așa că, Alexandru Pelici își îndeamnă elevii la un joc cât mai bun, în partida de la Clinceni.

Ne bucură calificarea și jocul de ieri (n.r. meciul cu Satu Mare de miercuri). Am avut două jocuri pe terenuri extrem de grele, iar aceste eforturi și-au pus amprenta pe jucători. Ne dorim să ne întoarcem de la Clinceni cu puncte valoroase. Cu un singur punct din următoarea partidă am depinde de celelalte rezultate, însă cu trei puncte am fi în primi șase, fiindcă acesta este obiectivul” a declarat Alexandru Pelici.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor