Perioadă grea pentru CS Mioveni

 

cs-mioveni-cs-dacia-unirea-braila-15-oct-2016-3CS Mioveni se pregătește de o perioadă foarte grea, dat fiind faptul că urmează trei meciuri într-o săptămână, toate pe teren advers. Sâmbătă, formația lui Alexandru Pelici va întâlni Metalul Reșița, meciul urmând a se disputa la Snagov. După această partidă, miercuri galben-verzii se vor deplasa la Satu Mare, acolo unde vor disputa partida cu Olimpia, din șaisprezecimile Cupei României.

Urmează apoi, partida de pe terenul celor de la Academica Clinceni, de sâmbătă 29 octombrie.

Despre meciul cu Metalul Reșița, Alexandru Pelici atrage atenția asupra gradului de dificultate. În ultima partidă, Reșița a făcut un joc foarte bun și a trecut de Academica Clinceni cu scorul de 3 – 2, pe teren advers.

Nu o să fie deloc un meci simplu. Este un joc greu pentru că vom întâlni o echipă ce a mai adus jucători în ultima perioadă. Este o formație ce a reușit să producă surpriza etapei precedente, atunci când s-a impus pe terenul celor de la Clinceni. Este o formație ce a pus probleme serioase unor adversari valoroși, așa că nici nouă nu o să ne fie ușor. Numai că mergem acolo cu gândul de a scoate un rezultat bun și de a rămâne în obiectiv, totuși, este cert că vom avea în fața noastră un adversar incomod”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul principal al echipei CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor