CS Mioveni joacă sâmbătă, la Balotești

 

cs-mioveni-asu-poli-timisoara-6Galben-verzii vor disputa sâmbătă, 17 septembrie un meci în deplasare împotriva celor de la CS Balotești, echipă aflată în coada clasamentului, locul 15, cu doar 5 puncte. Deși pare un meci ușor, Alexandru Pelici, tehnicianul celor de la CS Mioveni atrage atenția că Baloteștiul nu este o echipă ușor de învins, iar lipsa de concentrare a jucătorilor galben-verzi ar putea aduce un rezultat nefavorabil.

La prima vedere pare să avem un meci simplu, dar nu o să fie deloc așa. Vom avea un joc foarte greu, asta pentru că și ei vor să acumuleze mai multe puncte, să urce în clasament. Au niște jucători foarte valoroși, printre care și doi dintre cei mai buni marcatori ai acestei serii. Nu trebuie să ne așteptăm la un meci simplu pe terenul celor de la Balotești”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul celor de la CS Mioveni.

În acest fel, CS Mioveni urmărește să obțină primul succes pe teren advers, iar dacă băieții lui Pelici vor obține victoria, vor reuși să ajungă printre primele echipe din serie. CS Mioveni acumulează 11 puncte, în șase etape, la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Uta Bătrâna Doamnă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor