CS Mioveni merge mai departe în Cupa României, după ce a învins la Pandurii Târgu Jiu

 
Sursa foto: Facebook CS Mioveni

Sursa foto: Facebook CS Mioveni

Elevii lui Iordan Eftimie și-au luat revanșa în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, chiar pe terenul lor. După ce, în urmă cu trei etape, galben-verzii pierdeau la Motru cu 2 – 0, miercuri, Mioveniul a obținut o victorie bine-meritată, scor 3 – 1 și merge mai departe în Cupa României.

Nu la fel se poate spune și despre cealaltă echipă din județ. FC Argeș a pierdut scor 2 – 0 în fața celei mai slabe echipe ajunse în acest tur al Cupei României, CSS Slatina, echipă de Liga a IV-a.

CS Mioveni a avut avantaj încă din prima repriză, golurile fiind marcate la finele primei părți a meciului. Robert Gherghe înscrie în minutul 38, după o lovitură de la colțul terenului, iar Cosmin Năstăsie marchează al doilea gol cu câteva minute înainte de pauză, în minutul 45 + 3.

În minutul 59, gazdele reușesc să marcheze prin Popescu, însă Mioveniul nu a slăbit jocul și a marcat din nou, în minutul 82, prin Valentin Balint.

Așadar, CS Mioveni rămâne singura echipă ce va reprezenta județul Argeș în Cupa României.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor