CS Mioveni întâlnește marți, pe teren propriu, pe Chindia Târgoviște

 

iordan_eftimieCu Iordan Eftimie, proaspăt întors la echipa noastră și după o victorie de moral cu FC Argeș, CS Mioveni dorește toate cele trei puncte din partida de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, ce se va disputa marți, de la ora 19:30 pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Duelul cu aspiranta la promovarea în primul eșalon fotbalistic va fi unul extrem de dificil, însă Iordan Eftimie este încrezător în elevii săi, și deși la echipă nu mai există motivație pentru finalul de sezon, galben-verzii vor încerca obținerea unui rezultat pozitiv.

Ne așteaptă un joc destul de dificil pentru că întâlnim echipa de pe locul 3, o formație foarte bună, omogenă, dar eu am încredere că băieții fac tot posibilul și tot ce le stă în putință și vor încerca să câștige acest joc. Starea de spirit este bună acum, după jocul cu FC Argeș. În afară de Burnea care este suspendat nu avem probleme noi de lot, decât cele vechi.Cunosc destul de bine adversarul. Anul trecut au avut echipă ușor de reținut, omogenă. Nu prea au făcut schimbări majore între sezoane și au adus jucători doar pe posturile deficitare. Dar, față de tur, sunt mai slăbiți prin plecările lui Honciu și Ispas. Chindia este o echipă bună, cu jucători care joacă de mult timp împreună și au fost mereu în primele locuri. Repet, însă, am încredere în băieți că vor face tot ce vor putea pentru a câștiga. Este greu, într-adevăr pe final de campionat… nu mai poți să-i motivezi, dar noi încercăm să câștigăm toate jocurile pe care le mai avem de disputat. Avem și un program dificil, jucăm cu locul 3, apoi cu locul 5 și cu locul 2. Ce avem mai accesibili, adversari ca Balotești și Metaloglobus, dar și aceste partide vor fi grele. Programul, până la final, este încărcat și dificil. Vrem însă să lăsăm o impresie bună, și putem face acest lucru cu jocuri bune la ultimele partide” a precizat Iordan Eftimie, tehnicianul galben-verzilor.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor