„Nu te bucura decât după ultimul fluier al arbitrului!” CS Mioveni s-a impus în derby-ul argeșean

 

fc-arges-cs-mioveni-1-05-2018Deși nu pleca din postura de favorită, în derby-ul Argeșului, CS Mioveni, cu Iordan Eftimie, proaspăt pe banca tehnică, a reușit să învingă pe FC Argeș, chiar pe „Nicolae Dobrin”, în fața a peste 8000 de suporteri ai grupării violete. Deși jucau în 10 oameni, galben-verzii au reușit să își adjudece victoria cu 1 – 0, cu un gol în minutul 90 + 4,  reușita aparținând veteranului Cosmin Năstăsie.

Sursa: DigiSport.ro

Meciul a fost dominat de către gruparea lui Emil Săndoi, dar degeaba. Flavius Croitoru a făcut senzație și a parat toate șuturile. În minutul 58, Ionuț Burnea a fost eliminat de pe teren, pentru cumul de cartonașe, după ce a făcut henț în propriul careu. Centralul a dictat lovitură de la 11 metri, care a fost executată de Ionuț Năstăsie. Din nou, eroul Flavius Croitoru a ghicit colțul și a apărat, marcând un moment extrem de important al meciului.

Sursa: DigiSport.ro

Cu doar 10 oameni pe teren, CS Mioveni a construit destul de puțin spre poarta fostului galben-verde, Octavian Popescu, însă, la ultima fază a meciului, cei doi veterani ai formației noastre, Roberto Ayza și Cosmin Năstăsie au reușit să aducă victoria pentru Mioveni. Ayza a driblat un fundaș rival, iar apoi, de la marginea careului, a centrat către Năstăsie, cel din urmă reușind să înscrie golul victoriei.

Este o victorie care poate aduce un moral deosebit formației noastre, în contextul în care, Mioveniul și-a pierdut antrenorul, pe Laurențiu Roșu, în locul acestuia revenind Iordan Eftimie. Iar acest moral va conta enorm, în condițiile în care, galben-verzii vor avea meci extrem de greu, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, formație care ocupă locul de baraj pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor