CS Mioveni – doar egal cu Chindia Târgoviște, după ce a condus de două ori

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-8-05-2018CS Mioveni a primit marți seara vizita celor de la Chindia Târgoviște, formație ce ocupă locul 3 al clasamentului, loc ce duce către barajul de promovare în prima ligă a fotbalului. Cu moralul ridicat după victoria de la Pitești, cu FC Argeș, galben-verzii porneau în lupta pentru cele trei puncte cu entuziasm, însă, rezultatul final a fost echitabil pentru ambele formații, scor 2 – 2.

Mioveniul a deschis scorul destul de repede, Cosmin Năstăsie reușind să marcheze în minutul 4, iar meciul părea favorabil nouă. Liviu Mihai a restabilit egalitatea în minutul 16, dintr-o execuție din lovitură liberă.

În minutul 40, dâmbovițenii au rămas în 10 oameni, după ce Neguț a văzut al doilea galben după un fault asupra lui Roberto Ayza.

Galben-verzii au trecut pentru a doua oară în avantaj, după un gol superb marcat de Rareș Lazăr în minutul 45, iar gazdele au intrat la vestiare cu speranța unei noi victorii.

În minutul 52, centralul Paul Unimătan a dictat eronat o lovitură de la 11 metri pentru Chindia, după ce Florea a căzut mult prea ușor în careul galben-verzilor. Același Florea a executat și a marcat golul egalizator.

Spre finele meciului, Mioveniul a dominat lupta în teren și părea că e echipa care își dorește cele trei puncte, dâmbovițenii fiind mult prea preocupați cu tragerile de timp. Deși au avut multiple atacuri periculoase și chiar și o ocazie incredibilă la ultima fază a meciului, partida s-a terminat cu scorul de 2 – 2.

Mioveniul va juca următoarea etapă în deplasare la Metaloglobus București, formație aflată în zona roșie a clasamentului. Galben-verzii rămân pe locul 8, la diferență de 6 puncte de ASU Politehnica Timișoara.

CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Gherghe, Fl. Ilie (Tirică 72′), Gugu, Ct. Alexe – Mîrzeanu (Al. Neagu 56′), R. Lazăr – Rădescu, Ed. Florescu (Val. Balint 81′), Ayza (cpt.) – C. Năstăsie
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Andr. Neagoe, Roşoagă, Mih. Vintilă
Antrenor: Iordan Eftimie

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, C. Dinu (cpt.)(D. Dumitraşcu 65′) – Cr. Neguţ, Rogoveanu, L. Mihai, C. Stoica (Pencea 90′) – D. Florea, Jurj (Nisipeanu 75′)
Rezerve neutilizate: Meilă – Andr. Şerban, Acasandrei, Ov. Morariu
Antrenor: Nicolae Croitoru

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor