Sâmbătă – amicale pentru echipele CS Mioveni

 

cs-mioveni-2-atletic-bradu-amical-30-01-2018Pentru ziua de sâmbătă, CS Mioveni continuă meciurile amicale, astfel că, partide de verificare vor avea mai multe secții din cadrul clubului nostru.

Liga a II-a: Jucătorii lui Laurențiu Roșu vor avea parte de un alt amical, de data aceasta, împotriva celor de la Metaloglobus București, formație de ligă secundă. Până acum, elevii lui Roșu au obținut trei victorii din trei amicale, 3 – 1 cu Unirea Bascov, 7 – 0 cu Abatorul Slobozia și 3 – 1 cu CS Balotești.

Liga a III-a: Pentru echipa secundă, ziua de sâmbătă vine cu amicalul ce se va disputa pe Terenul Sintetic de la Grupul Școlar Colibași, împotriva celor de la Unirea Ungureni, începând cu ora 11:00. Echipa lui Iordan Eftimie a mai disputat până acum trei amicaluri, din care a obținut două victorii, dar și o înfrângere: 3 – 1 cu Atletic Bradu, 11 – 0 cu AS Colibași și o înfrângere cu 4 – 1 împotriva celor de la Concordia Chiajna 2.

Juniori C și Juniori D: Partide amicale sunt programate și pentru echipele de Juniori C și Juniori D, antrenate de Iulian Preda, respectiv Cătălin Constantin. Ambele formații vor juca cu secțiile aferente Clubului Sportiv Târgoviște. Partidele se vor disputa la Grupul Școlar Colibași, începând cu ora 13:30.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor