Mioveniul face egal cu UTA Arad și continuă seria de jocuri fără victorie [VIDEO]

 

cs-mioveni-uta-arad-28-martie-2018 (2)CS Mioveni a remizat miercuri seara, 1 – 1 cu UTA Arad, după ce a condus la pauză, scor 1 – 0 și ajunge la șase meciuri fără victorie, exceptând victoria la masa verde cu Olimpia Satu Mare.

Galben-verzii au deschis scorul în minutul 18, printr-o execuție de excepție a lui Ionuț Rădescu, care a șutat din afara careului sub transversală și l-a învins pe portarul Bodea.

Golul egalizator a fost marcat de Cătălin Hlistei, în minutul 54, după ce acesta a șutat dintr-un unghi închis, dar a reușit totuși să marcheze.

Mioveniul a avut posibilitatea să reintre în avantaj în minutul 62, după ce a primit lovitură de la 11 metri, după un fault asupra lui Roberto Ayza. Cel care a executat a fost Cosmin Năstăsie, însă portarul Bodea a ghicit și a respins în lateral.

Spre finalul partidei, arădenii au arătat cât de mulțumiți sunt cu rezultatul de egalitate, încercând să tragă de timp, iar Mioveniul a încercat să facă presiune din ce în ce mai mare, însă nu a reușit să mai marcheze. În minutul 88, Alexandru Neagu a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat din teren, lăsându-i pe galben-verzi în 10 oameni.

Partida s-a terminat 1 – 1, iar Mioveniul se află la jumătatea clasamentului, locul 9, cu 32 de puncte.

Elevii lui Laurențiu Roșu vor juca sâmbătă, 31 martie, tot pe teren propriu, împotriva celor de la Foresta Suceava, formație aflată în zona retrogradabilă, dar care a produs surpriza etapei, câștigând pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, cu 2 – 0, împotriva FC Argeș.

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Gugu, Burnea, Ed. Stoica – Rob. Gherghe, Andr. Neagoe (Al. Neagu 58′) – Rădescu, Ed. Florescu (Roşoagă 66′), Ayza (cpt.)(Mih. Vintilă 76′) – C. Năstăsie
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Traşcu, Val. Balint, Fl. Ilie
Antrenor: Laurenţiu Roşu
Eliminat: Alexandru Neagu 88′ (cumul de cartonașe galbene)

UTA Arad: Bodea – Al. Manea, Mih. Roşca, Markovic, Prună – I. Tănase, Petra (Jorza 78′) – Stahl (A. Iuga 61′), Buia (D. Toma 90+1′), Hlistei – Curtuiuş (cpt.)
Rezerve neutilizate: Barna – R. Iuga, D. Lazăr, Dinculescu
Antrenor: Cristian Todea

SURSA VIDEO: www.digisport.ro

Minutul 18: Gol Ionuț Rădescu

Minutul 54: Gol Cătălin Hlistei

Minutul 64: Penalty ratat – Cosmin Năstăsie

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor