BCMU Pitești, victorie la 10 puncte în fața celor de la Dinamo București

 

bcmu-pitesti-dinamo-bucuresti-9-octombrie-2016-15BCMU Pitești a obținut cea de-a doua victorie din actuala ediție de campionat al Ligii Masculine de Baschet, pe teren propriu, în fața celor de la Dinamo București, scorul final fiind 81 – 71 (18 – 14, 24 – 19, 60 – 53, 81 – 71). Victoria este cu atât mai importantă cu cât, BCMU venea după eliminarea din Cupa României, fiind înfrânți de SCMU Craiova și în tur, cu 81 – 77, dar și în retur, cu 81 – 74.

Cei mai buni marcatori ai meciului au fost, pentru BCMU Pitești, Vincent Hunter (19 puncte), Sasha Mladenovic (17 puncte), Tomislav Gabric (116 puncte), în timp ce, de partea dinamoviștilor, cei mai buni marcatori au fost Marko Sutalo (17 puncte), Danilo Tasic (15 puncte).

Partida cu Dinamo București s-a desfășurat la Sala Sporturilor, acolo unde, fanii baschetului au umplut sala până la refuz, fapt pentru care, Hristu Șapera, antrenorul alb-violeților a transmis mesaje de mulțumire.

Următoarea partidă pe care BCMU Pitești o va disputa va fi cea din deplasare de la Cluj, acolo unde, băieții lui Șapera îi vor întâlni, sâmbătă, 15 octombrie, pe cei de la U Mobitelco Cluj Napoca.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor