BCMU Pitești, victorie la finalul turului de campionat

 

bcmu-pitesti-bc-mures-tg-mures-17În ultima partidă din turul Campionatului Masculin de Baschet, BCM U Pitești a întâlnit pe teren propriu, formația BC Mureș Târgu Mureș pe care a învins-o cu scorul de 84 – 71. Formația condusă de Hristu Șapera termină prima parte a campionatului pe locul 5, cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu CSM CSU Oradea.

Pentru piteșteni, cei mai buni marcatori au fost Vincent Hunter și Tomislav Gabric, cu 17 puncte marcate fiecare. Aceștia au fost urmați de către Pavel Marinov, cu 15 puncte și Adrian Tudor, cu 14 puncte.

Lui Hunter i-a aparținut faza meciului, când la finalul reprizei a treia a reușit un coș de trei puncte de la jumătatea terenului. De asemenea, Hunter a reușit și procentaj de 100% la aruncarea de la trei puncte, cu trei aruncări din trei.

De cealaltă parte, pentru BC Mureș Târgu Mureș, cel mai bun marcator a fost Patrick Barham, care a marcat 23 de puncte, urmat de Ernest Kalve, cu 13 puncte.

Între tur și retur nu va fi pauză competițională, astfel că, BCMU Pitești urmează să se deplaseze, sâmbătă, 10 decembrie la Galați, acolo unde va întâlni, în primul meci din retur, formația CS Phoenix Galați, echipă pe care a învins-o în turul de campionat cu 75 – 49. După acest meci, piteștenii vor avea meci dificil, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM CSU Oradea, pe 18 decembrie.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor