Debut cu succes pentru BCMU Pitești, în Liga Națională de Baschet

 
Arhivă

Arhivă

BCMU Pitești a debutat în Liga Națională de Baschet, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Phoenix Galați, rezultatul final fiind unul categoric pentru formația lui Hristu Șapera, 75 – 49. BCMU a dominat pe întreg parcursul meciului, chiar dacă, în ultimele două sferturi, gălățenii au fost mai eficienți în atac, decât în prima parte a meciului. Scorurile pe reprize a fost 20 – 6, 21 – 11, 21 – 18, 13 – 14.

De remarcat a fost evoluția lui Myck Kabongo, nou-adus la formația piteșteană. Deși, în prima jumătate a partidei, canadianul de 24 de ani nu a marcat decât 5 puncte, acesta a terminat partida cu un total de 16 puncte, 7 pase decisive și 9 recuperări. Liderii formației piteștene, în funcție de punctele marcate au fost Aleksandar Mladenovic, cu 18 puncte, urmați de Myck Kabongo (16 pct), Vincent Hunter II (11 pct) și Pavel Marinov (10 pct). De cealaltă parte, liderul formației CS Phoenix Galați a fost Milos Bojovic, cu 15 puncte marcate, o pasă decisivă și 5 recuperări.

Elevii lui Hristu Șapera vor avea o partidă extrem de dificilă, pe data de 23 septembrie, atunci când vor juca în deplasare la CSM CSU Oradea, formație care a cucerit titlul de campioană, în sezonul 2015 – 2016.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor