Patru Judoka de la CS Mioveni s-au luptat în Finala Campionatului Național de la Pitești

 

finala_campionat-national-judo-pitesti-cs-mioveni-2-mai-2015 (3)Patru judoka legitimați la CS Mioveni au participat astăzi, 2 mai, la Finala Campionatului Național – U15, desfășurat la Sala Sporturilor din Pitești.

Sportivii antrenați de Verginel Popescu, Eduard Petrescu, Alina Făcăeru, Vlad Cârciumaru și Roxana Oprea au participat la categoria de vârstă U15, la diferite categorii de greutate, în competiție fiind angrenați cei mai buni 400 de sportivi din țară.

Deși competiția a avut un nivel foarte ridicat de dificultate, clubul din Mioveni a reușit să obțină o medalie de bronz, prin judoka Alina Făcăeru (36 kg), însă evoluțiile celorlalți sportivi au fost demne de luat în seamă.

Notabilă este evoluția Roxanei Oprea, cea care a reușit să învingă în două meciuri la rând, prin Ippon, însă nu a reușit să obțină o medalie, dat fiind nivelul de dificultate ridicat.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor