Meciuri amicale pentru echipele Mioveniului

 

cs-mioveni-ii-as-colibasi-amical-3-02-2018 (4)CS Mioveni continuă seria meciurilor amicale, astfel că, miercuri 7 februarie, trei echipe ale clubului galben-verde vor disputa partide de verificare.

De la ora 11:00, CS Mioveni va disputa amical cu CS Balotești, la Baza Sportivă de la Mogoșoaia, acolo unde trupa lui Laurențiu Roșu își desfășoară stagiul de pregătire. În partidele anterioare, CS Mioveni a învins cu 3 – 1, formația Unirea Bascov și 7 – 0 pe Abatorul Slobozia.

Începând cu ora 13:00, CS Mioveni II, antrenată de Iordan Eftimie va juca cu colega de serie, Concordia Chiajna II, partida urmând a se disputa pe Terenul Sintetic de la Grupul Școlar Colibași. CS Mioveni II a obținut două victorii în celelalte două partide amicale disputate, 3 – 1 cu Atletic Bradu și 11 – 0 cu AS Colibași.

Activitate pentru ziua de miercuri vor avea și Juniorii C ai CS Mioveni. Sub comanda lui Iulian Preda, galben-verzii vor disputa pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, începând cu ora 17:00, partida amicală cu Școala Dani Coman.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor