CS Mioveni debutează sâmbătă, în noul sezon. Galben-verzii au prezentat noile achiziții

 
De la stânga la dreapta: Daniel Celea, Alexandru Popescu, Szabolcs Kilyen, Raul Drugă, Valentin Coșereanu, Iordan Eftimie, Constantin Stancu

De la stânga la dreapta: Daniel Celea, Alexandru Popescu, Szabolcs Kilyen, Raul Drugă, Valentin Coșereanu, Iordan Eftimie, Constantin Stancu

La finele acestei săptămâni va debuta ediția 2018 – 2019 a Ligii a II-a la fotbal, CS Mioveni urmând să joace sâmbătă, partida din prima etapă, pe teren propriu.

Sâmbătă, 4 august, CS Mioveni va primi vizita celor de la Academica Clinceni, meciul urmând a se disputa pe Stadionul Orășenesc din localitate.

Înainte de debutul oficial, clubul galben-verde a avut o întâlnire cu mass-media argeșeană pentru a prezenta obiectivul pentru noul sezon, dar și pentru a fi prezentate noile achiziții pe care formația le-a făcut în această vară.

Astfel că, la formație au sosit Daniel Celea (#33), Alexandru Popescu (#10), Szabolcs Kilyen (#2), Raul Drugă (#20) și Valentin Coșereanu (#19).

Înainte de prima partidă, antrenorul principal, Iordan Eftimie a făcut câteva precizări referitoare la debutul de sezon.

În această perioadă, noi am încercat să completăm lotul, să nu mai avem un lot așa de stufos ca anul trecut. Atunci am avut posturi în care erau trei – patru jucători. Am încercat să facem astfel încât să avem doi jucători pe post, de valori apropiate, iar cei care dau randamentul cel mai bun să joace. Sunt destul de mulțumit de jucătorii care au venit. Chiar dacă sunt jucători tineri, ei sunt de valoare, dar nu uitați că avem și câțiva jucători cu experiență și sper că se va face o emulație între jucătorii tineri și cei experimentați. Eu abia aștept să înceapă campionatul să îi văd jucând.

Referitor la meciul de sâmbătă, ne așteaptă un joc destul de dificil. Primul joc este dificil ca de fiecare dată pentru toate echipele. Jucăm acasă cu Clinceni, o echipă destul de bună, îi știm destul de bine, pentru că și în perioada de pregătire am avut un joc amical cu ei. Eu sper ca sâmbătă, la ora jocului, să avem atitudinea necesară și am încredere că o vom avea și că vom câștiga meciul. Important e ca primul joc să fie bun și apoi vom lua joc cu joc.

Începem un campionat nou, altă structură, cu două echipe care și-au anunțat deja candidatura la promovare, în acest an, echipe de tradiție. Mă refer la cele două promovate, la Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești. Ne dorim să avem o evoluție cât mai bună, eu am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziție și sper să ne clasăm pe un loc mult mai un decât cel de anul trecut (n.r.: locul 9, cu 52 de puncte)” a precizat Iordan Eftimie.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor