CS Mioveni debutează sâmbătă în noul sezon competițional al Ligii a II-a

 

conferinta-cs-mioveni-debut-sezon-2017-2018Programul competițional al Ligii a II-a va debuta pe data de 5 august, CS Mioveni urmând a disputa prima partidă pe teren propriu, începând cu ora 11.00, în compania celor de la CS Afumați. Înainte de partida de sâmbătă, conducerea clubului a avut o întâlnire cu presa sportivă, unde a fost prezentat obiectivul setat pentru sezonul 2017 – 2018, dar și proaspeții jucători aduși la echipă în această vară.

Alături de antrenorul Florin Marin, președintele Dumitru Olteanu și directorul executiv Constantin Stancu, au mai fost prezenți și 5 jucători, transferați în această vară la Mioveni: George Pirtea, Alexandru Ichim, Cristian Andor, Daniel Ene și Ciprian Negoiță.

Așteptăm cu interes startul noului sezon, la care s-au aliniat 20 de echipe. Să sperăm că nu va abandona niciuna. Primul meci este întotdeauna cel mai dificil. În ceea ce ne privește pe noi, am renunțat în această vară la o serie de jucători, la 10 – 11 fotbaliști. Este o schimbare normală, din punctul nostru de vedere, deoarece în ultimii ani nu am reușit să ne îndeplinim obiectivele. Am promovat de la echipa a doua șapte, opt copii, majoritatea până în 19 ani, pe care-i vom arunca în focurile ligii secunde. Ca și obiectiv, ne propunem reconstrucția echipei și clădirea unei formații competitive”  a declarat Dumitru Olteanu.

Pentru noua ediție de campionat, CS Mioveni pleacă la drum cu o serie de schimbări în lot, față de sezonul trecut. De la club au plecat jucători precum Alin Popa, Andrei Nilă, Octavian Popescu, Bogdan Vișa la, acum colega de ligă, FC Argeș, împreună cu fostul antrenor Iordan Eftimie. Clubul nu a mai prelungit, de altfel contractele lui Marius Staicu, Marius Tomozei și Marius Gălan. În schimb, pentru completarea lotului au fost promovați opt jucători de la echipa a doua, din Liga a III-a.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor