CS Mioveni U19 a terminat sezonul pe primul loc și se pregătește de Turneul Final

 

cs-mioveni-u-19-antrenament-5-mai-2018 (3)Pentru Juniorii Republicani A ai CS Mioveni, sezonul a luat sfârșit, dar fiind faptul că, în ultima etapă, galben-verzii nu au avut meci programat. Pentru elevii lui Marin Radu, nu a venit însă vacanța. CS Mioveni U19 a terminat sezonul regulat pe prima poziție, la distanță considerabilă de locul doi, ocupat de FC Argeș.

Din postura de câștigători ai Seriei 5 a Campionatului Național U19, galben-verzii vor participa în perioada 12 – 13 mai la Turneul Final, aici unde se califică cele mai bune opt echipe.

Tocmai de aceea, elevii lui Marin Radu vor face antrenamente intensive pentru a se pregăti pentru această competiție.

În sezonul 2017 – 2018, CS Mioveni U19 a terminat pe prima poziție, cu 43 de puncte, 88 de goluri marcate și 14 primite. În cele 16 jocuri, galben-verzii au obținut un singur egal și o singură înfrângere, reușind să câștige 14 jocuri.

La finele campionatului, antrenorul Marin Radu a făcut un scurt bilanț al evoluției elevilor săi:

Am terminat Campionatul de Juniori Republicani A pe locul întâi. Momentan ne pregătim pentru Turneul Final, desfășurat în perioada 12 – 13 mai. Câștigătoarele de serii se vor împărții în două grupe, câștigătoarele de grupe vor disputa finala la mijlocul lunii mai. A fost un an bun pentru ei, un an cu multe realizări. Greul de-abia acum începe, pentru că urmează echipe cu valoare mult mai mare, cu școli de copii și juniori dezvoltate” a precizat Marin Radu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor