Victorie la scor în debutul lui Mihalcea pe banca tehnică a Mioveniului. Năstăsie devine golgheterul ligii

 

cs-mioveni-stiinta-miroslava-9-sept-2017 (7)Odată cu aducerea lui Adrian Mihalcea ca antrenor principal, CS Mioveni a făcut un meci foarte bun, sâmbătă, în compania celor de la Știința Miroslava. Galben-verzii s-au impus cu scorul de 5 – 1 (3 – 0 la pauză) și au urcat în jumătatea superioară a clasamentul Ligii a II-a.

Din nou, omul meciului pentru CS Mioveni a fost Cosmin Năstăsie, care a reușit dubla, fiind primul care a deschis scorul, în minutul 13. Scorul a fost majorat la 2 – 0, de Roberto Ayza, la doar 10 minute distanță de prima reușită. Năstăsie marchează al doilea său gol în minutul 31 și stabilește scorul primei părți a meciului la 3 – 0.

Eduard Florescu a majorat scorul la 4 – 0, în minutul 49, iar oaspeții au reușit golul de onoare, în minutul 73, prin Marin.

Scorul a fost stabilit la 5 – 1 de către Daniel Ene, în minutul 90 + 2, iar CS Mioveni acumulează acum 11 puncte și urcă pe poziția a opta în clasament.

În urma celor două goluri marcate în acest meci, Cosmin Năstăsie devine golgheterul ligii cu 8 reușite în șapte etape, la un gol diferență de el fiind Iacob (ASA Târgu Mureș), Mediop (Ripensia Timișoara) și Roșu (Dacia Unirea Brăila), toți trei cu câte șapte goluri.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor