Ungureanu, antrenor Miroslava: „CS Mioveni se mișcă mai bine pe teren decât FC Argeș”

 

cristian-ungureanu-antrenor-stiinta-miroslavaDupă ce echipa sa a disputat sâmbătă, partida cu CS Mioveni, terminată cu scorul de 5 – 1, în favoarea galben-verzilor, Cristian Ungureanu, antrenorul principal al formației Știința Miroslava a făcut și o comparație între cele două echipe care reprezintă județul nostru în liga secundă de fotbal, FC Argeș și CS Mioveni.

În etapa a III-a, Știința Miroslava a pierdut în Trivale cu scorul de 3 – 0, în timp ce, la Mioveni, echipa ieșeană a fost înfrântă cu un dureros 5 – 1, chiar în primul meci al galben-verzilor cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică. Cristian Ungureanu, antrenorul Științei a comentat despre întâlnirile cu cele două echipe:

Au fost două meciuri diferite, dar cred că la momentul acesta, CS Mioveni se mișcă mult mai bine pe teren decât FC Argeș, având în vedere că la FC Argeș am luat bătaie cu 3 – 0, dar primul gol a fost dintr-un off-side clar, iar al doilea dintr-un penalti inventat de doamna arbitru (n.r. – Iuliana Demetrescu)” a precizat Cristian Ungureanu, după meciul cu CS Mioveni.

După etapa a VII-a, CS Mioveni și FC Argeș sunt aproape în clasament, locul 8, respectiv locul 9, cu 11 puncte acumulate (3 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri), urmând ca pe 21 octombrie, în etapa a XIII-a, cele două echipe să se întâlnească în derby-ul argeșean, pe terenul din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor