MECI NEBUN! CS Mioveni, în optimile Cupei României, după loviturile de departajare

 
Sursa foto: DigiSport.ro

Sursa foto: DigiSport.ro

CS Mioveni a reușit calificarea în optimile Cupei României după un meci de senzație, de pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Galben-verzii au dat piept cu o formație de Liga a III-a, Petrolul Ploiești, care, susținută de fani, a făcut un joc spectaculos, arătând că este o echipă cu mult peste nivelul actual. Mioveniul a reușit accederea în optimile Cupei României la loviturile de departajare, după ce, scorul la finalul timpului regulamentar a fost 1 – 1. Cele două reprize de prelungiri nu au consemnat niciun gol, astfel că, meciul a fost tranșat la loviturile de la punctul cu var. Aici, echipa mai puternică a fost CS Mioveni, Flavius Croitoru reușind chiar să apere o lovitură de la 11 metri, iar Neacșu a marcat golul care îi duce pe galben-verzi mai departe în competiție.

Meciul a fost presărat cu nenumărate ocazii pentru ambele tabere, primul gol al partidei fiind marcat în minutul 36, de veteranul Cosmin Năstăsie, scorul la pauză fiind 1 – 0 pentru galben-verzi.

Partea secundă a fost una mai liniștită, din punct de vedere al ocaziilor de gol, însă bucuria Mioveniului a fost stricată în minutul 90+2, când centralul Lucian Rusandu a validat un gol marcat cu mâna de către Adrian Vintilă, iar Petrolul a reușit să ducă meciul în prelungiri.

CS Mioveni a avut ocazii de a marca cu carul, iar în minutul 106Andrei Neagoe vede al doilea galben și este eliminat de pe teren. Rezultatul a rămas egal și după cele 30 de minute, astfel că, partida a ajuns la loviturile de departajare.

Prima lovitură a aparținut Petrolului, Claudiu Tudor marcând, iar după el, Cosmin Năstăsie a egalat. Au urmat apoi două ratări, din tabăra ploieștenilor a lovit transversala Ciocâlteu, iar Costinel Gugu a trimis peste poartă. După aceea, Nini Popescu (Petrolul) și Ciprian Negoiță (CS Mioveni) au marcat, iar „chinezul”, Flavius Croitoru a reușit să apere execuția lui Velisar.

Eduard Stoica a marcat, urmat de Roland Stănescu, de la gazde, iar Eduard Neacșu a trimis formația galben-verde în optimile Cupei României după ce a marcat în poarta lui Bolboașă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor