Meci greu pentru CS Mioveni, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște

 
Arhivă

Arhivă

După ce a reușit calificarea în optimile Cupei României, după un meci decis la loviturile de departajare, CS Mioveni va juca etapa cu numărul XIV, pe terenul formației Chindia Târgoviște, una dintre echipele cu cea mai bună evoluție din acest tur. Meciul se va disputa duminică, 29 octombrie, începând cu ora 15:00, partida urmând a fi transmisă pe DigiSport 1.

Cu Gheorghe Mihali la cârma echipei galben-verde, CS Mioveni nu a pierdut niciun duel, astfel că, partida cu Chindia va fi una extrem de importantă.

CS Mioveni este acum pe locul 5, cu 22 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției 4, ASA Târgu Mureș, dar și FC Academica Clinceni, cea care ocupă locul 6. Chindia Târgoviște este una dintre formațiile campionatului cu cele mai bune evoluții, cu șapte partide fără înfrângere, fiind considerată una dintre principalele candidate la promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor