Protest al sindicaliștilor Dacia împotriva guvernării PSD – ALDE

 

miting-protest-dacia-23-octombrie-2017Peste 200 de angajați ai Uzinii de Automobile Dacia din Mioveni, alături de angajați ai companiei de cablaje, Leoni au ieșit luni în fața Prefecturii Argeș pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de proasta guvernare a coaliției PSD – ALDE. Participanții la mitingul condus de liderul Sindicatului de Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu, au afișat bannere și au scandat mesaje la adresa guvernanților, nemulțumiți de faptul că, promisiunile făcute în campaniile electorale nu au fost respectate, iar angajații Uzinii de Automobile Dacia au și vor avea în continuare de suferit.

Pe lista nemulțumirilor s-a aflat și inițiativa Guvernului Tudose, prin care se prevede transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, fapt care ar duce la o scădere a veniturilor.

Totodată, protestatarii au invocat și vechea problemă cu care industria argeșeană și în special cea auto se confruntă din cauza întârzierii lucrărilor la Autostrada Pitești – Sibiu, pasată de la un guvern la altul.

Liderul de sindicat, Nicolae Pavelescu a anunțat că după mitingul de luni, 23 octombrie va urma cu siguranță și unul de amploare, cu peste 10.000 de participanți.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor