Steaua și-a luat bătaie în amicalul de la Mioveni

 

amical-cs-mioveni-steaua-12-noiembrie-2016-8În condițiile în care, meciul din Liga a II-a cu Șoimii Pâncota a fost anulat, din cauza eliminării din campionat a arădenilor, CS Mioveni a disputat o partidă amicală de lux. Pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, galben-verzii au primit vizita celor de la Steaua București, roș-albaștrii plecând din orașul nostru înfrânți de elevii lui Alexandru Pelici.

Mioveniul a reușit să înfrângă formația antrenată de Laurențiu Reghecampf cu scorul de 1 – 0, autorul singurului gol al partidei fiind, nimeni altul decât, Cosmin Năstăsie, golgheterul echipei. Acesta a marcat senzațional în minutul 70, după o centrare venită de la Tirică. Rămas singur cu portarul, veteranul de la Mioveni a trimis mingea în poartă cu capul, ridicând aproape 1500 de spectatori veniți la stadion, în picioare.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: Popescu – Bogdan Stancu, Gugu, Vişa, Edi Stoica – Biceanu, Galan  – Alin Popa, Florescu, Ayza – Vintilă.

Au mai jucat: Tirică, Ionuţ Stoica, Tomozei, Boboc, Mazilu, Năstăsie, Rădescu, Staicu, Iamandi, Preda, Mîrzeanu.

Antrenor: Alexandru Pelici

Steaua: Stăcioiu – Ov. Popescu, Tudorie, Tamaş, Momcilovic – Jakolis, Bourceanu, Muniru, De Amorim – Boldrin, Man.

Au mai intrat: Simion, Golubovic, Aganovic, Moke, Achim.

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor