Supergolul lui Florescu aduce trei puncte pentru CS Mioveni, din duelul cu ASA Târgu Mureș [VIDEO]

 

cs-mioveni-stiinta-miroslava-9-sept-2017 (1)CS Mioveni a obținut trei puncte din duelul cu ASA Târgu Mureş, disputat luni pe terenul din orașul nostru. Scorul în meci a fost deschis de mureşeni, de Licu, în minutul 25, însă galben-verzii au egalat până în pauza dintre reprize, prin reușita lui Costinel Gugu, din minutul 32. Victoria a fost obținută grație unui supergol marcat de Eduard Florescu, în minutul 86 al partidei, în urma rezultatului, Mioveniul urcând două poziții în clasament, până pe locul 5, cu 20 de puncte.

Sursa: DigiSport.ro

Așadar, Gică Mihali se află la cea de-a treia victorie din trei meciuri, în mandatul său de antrenor principal al formației galben-verde, urmând ca următorul duel să fie cel de pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila, echipă clasată pe poziția a unsprezecea.

CS Mioveni s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României, după ce a trecut de formația de Liga a III-a, ACS Șirineasa, la loviturile de departajare.

Iată formațiile folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Gugu, Burnea, Ed. Stoica – G. Negoiţă, R. Lazăr – Rădescu, Andor (D. Ene 73′), Ayza (cpt.)(Andr. Neagoe 85′) – Seb. Ivan (Ed. Florescu 60′)
Rezerve neutilizate: Sima – Ichim, Pirtea, M. Vintilă
Antrenor: Gheorghe Mihali

ASA: Moga – Kilyen, Candrea (cpt.), P. Iacob, Mendy – Mijokovic, Petriş (Petra, 82′), Laso – Licu, C. Sîrbu (D. Panait 70′), Al. Stoica
Rezerve neutilizate: Negruşa – R. Iliescu, Cârlejan, Tornyai, Bordaş
Antrenor: Marius Popescu

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor