S-a decis adversara Mioveniului în șaisprezecimile Cupei României

 

cs-mioveni-cs-afumati-5-august-2017 (1)Miercuri, 11 octombrie, la Casa Fotbalului s-au tras la sorți meciurile pentru șaisprezecimile Cupei României, fază a competiției în care se află și CS Mioveni, după ce galben-verzii au învins în Turul IV, pe cei de la ACS Șirineasa, partidă decisă la loviturile de departajare.

Astfel, în urma tragerilor la sorți, CS Mioveni va juca cu ACS Petrolul, partida urmând a se disputa pe terenul formației de ligă inferioară, adică ACS Petrolul. De cealaltă parte, FC Argeș va juca, în aceași fază a competiției, pe teren propriu cu CSM Politehnica Iași.

În anul ediția precedentă a Cupei României, CS Mioveni a ajuns până în sferturile de finală, după ce au învins, la loviturile de departajare, FCSB, însă au pierdut cu FC Voluntari, echipă ce și-a adjudecat, în cele din urmă Cupa României.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor